Eu sunt Teo! Cu o experiență vastă în domeniul fotografiei de evenimente, am avut privilegiul de a transforma zilele speciale în povești vizuale ce rezistă în timp. Pasiunea mea pentru fotografie nu se limitează doar la aparatul foto, ci se întinde și la conexiunea umană. În fiecare eveniment, mă angajez să surprind nu doar imagini, ci emoții autentice și momente de bucurie care definesc unica ta experiență. Fie că este vorba de nuntă, botez sau evenimente corporate, abordarea mea atentă și atenția la detalii asigură că fiecare fotografie transmite povestea ta într-un mod autentic și emoționant.

 

 

Contactează-mă astăzi pentru a discuta despre cum putem crea împreună o poveste vizuală unică pentru evenimentul tău special !

Ce aparatura folosesc?

Folosesc aparatura foto mirrorless de la Canon, reprezentând ultima tehnologie în domeniu. Obiectivele mele sunt de înaltă performanță, adaptate pentru a satisface diverse nevoi fotografice. Acestea acoperă o gamă variată de distanțe focale și aperturi, asigurându-mi versatilitate în capturarea detaliilor și a atmosferei în diverse condiții de iluminare.

Detin lumini profesionale contribuind la crearea unei atmosfere perfecte pentru fiecare ședință foto.

În plus, pentru a preveni orice neplăceri tehnice, dispun și de un set complet de echipamente de backup, inclusiv aparate foto și accesorii esențiale. Această rezervă de echipamente mă ajută să gestionez orice situație neprevăzută și să livrez întotdeauna produse de cea mai înaltă calitate clienților mei.